• Hi, We are 3 childhood friends from Istanbul, Turkey. Actually we're planning this trip for 6 years but there was no chance 'till this summer. So we created this blog for sharing our passion, experience, and funny moments on interrail. We hope you enjoy!. Merhaba, biz İstanbul'dan 3 çocukluk arkadaşıyız. Aslında bu yolculuğu 6 senedir planlamamıza rağmen şimdiye kadar şansımız yaver gitmedi. Fakat bu sene bu geziyi gerçekleştireceğiz gibi görünüyor. Bu amaçla tutkularımızı, tecrübelerimizi ve interraildeki komik anları aktarmak için bu blogu açtık. Umarız eğlenirsiniz!

Intro, lets ride! - Giriş, hadi gidelim!

Posted by justbasicfacts On 13:53 0 yorum


Hi, We are 3 childhood friends from Istanbul, Turkey. Actually we're planning this trip for 6 years but there was no chance 'till this summer. So we created this blog for sharing our passion, experience, and funny moments on interrail. We hope you enjoy!

Merhaba, biz İstanbul'dan 3 çocukluk arkadaşıyız. Aslında bu yolculuğu 6 senedir planlamamıza rağmen şimdiye kadar şansımız yaver gitmedi. Fakat bu sene bu geziyi gerçekleştireceğiz gibi görünüyor. Bu amaçla tutkularımızı, tecrübelerimizi ve interraildeki komik anları aktarmak için bu blogu açtık. Umarız eğlenirsiniz!

Categories:

0 Response for the "Intro, lets ride! - Giriş, hadi gidelim!"